Social Icons

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-1 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Τεράστιο ντέρμπι έγινε ανάμεσα στον Μανδραϊκό και την Ενωση Ερμιονίδας, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να μην καταφέρνει για δεύτερη φορά να κρατήσει το
υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος! Την περασμένη Δευτέρα ήταν ο Πανελευσινιακός που ισοφάρισε στο 91', χθες ήταν η ομάδα της Αργολίδας που έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν το τέλος, για το 1-1!
Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν στα πρώτα λεπτά τον έλεγχο, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη ανέκτησε τα ηνία και προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία πάσα με το κεφάλι του Φάνη Λαμπρογεώργου, ο Νικος Κουσκουνάς πέρασε τον Σαμαρά στην ταχύτητα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Δημήτρη Σπάνου ανέβασε την απόδοση του, με τους 'κυανόλευκους' να προσπαθούν να. χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Πάντως, η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα της Αργολίδας, καθώς στο 86' ο νεοεισελθών στο παιχνίδι, Μουρατίδης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Συμελίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Βουτσινάς, Παπαδόπουλος, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Χάλαρης, Λαμπρογεώργος (50' Ξύδης), Αλεξανδρόπουλος (80' Μιμιγιάννης), Δήμου, Κουσκουνάς, Στρατάκης, Μαρής (60' λ. τρ. Ζουραβλιόφ)
ΕΝΩΣΗ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σάμαρης, Τσιώτης, Δημητρίου (83' Μουρατίδης), Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης, Δήμας (73' Κέλι), Μιχαλάκης (87' Οικονόμου).
http://www.periferiako.com

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (www.stoplekto.gr)


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates