Social Icons

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 3-2



Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πορτοχελιακός δέχτηκε γκολ και έχασε με 3-2 από τον Εθνικό Μελιγαλά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πορτοχελιακό ο
Γιάννης Ζαραφωνίτης και για τον Εθνικό Μελιγαλά ο 17χρονος Αλεξανδρόπουλος ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο τέρματα δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πορτοχελιακός ταξίδεψε στο Δώριο χωρίς τον βασικό του σκόρερ Ιουλιάνοφ τον Ορλού και τον Σπ.Ζαραφωνίτη .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Στο 31 λεπτό ο  Γιάννης Ζαραφωνίτης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Χριστόπουλου ανοίγοντας το σκορ για τον Πορτοχελιακό. Στο 73 λεπτό ο μόνιμος σκόρερ του Εθνικού Μουρούσιας με κεφαλιά έκανε το 1-1.  Στο 82 λεπτό ό Γιάννης Ζαραφωνίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Πορτοχελιακού κάνοντας το 1-2. Και εκεί πού φαινόταν ότι με αυτό το σκορ θα τελείωνε ο αγώνας ο 17χρονος Αλεξανδρόπουλος είχε διαφορετική γνώμη και στο 90 λεπτό με κεφαλιά θα κάνει το 2-2.Είχε προηγηθεί κεφαλιά του Μακρυωνίτη στο δοκάρι πριν πάει στον σκόρερ. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πλασέ θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του Εθνικού και ταυτόχρονα την πρώτη θέση του Εθνικού στον όμιλο .
Ο διαιτητής Γιάννης Νεοφυτιάδης είχε εύκολο έργο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Σπύρος Τσίκινης): Χριστόπουλος (46΄λ.τ. Αθανασόπουλος), Δέδες, Βιδάκης, Μουρούσιας, Κανελλόπουλος (52΄Τσώνης), Μακρής, Διακουμής, Καρατζούλιας (66΄Ντονάς), Αλεξανδρόπουλος, Μακρυνιώτης και Θανόπουλος.
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Λουκάς Κούρος): Σαπουνάς, Γεωργίου, Σταματέλος, Slavov, Ντάκος, Κιρβαλίτζε , Ι. Ζαραφωνίτης (85΄Οικονόμου), Χριστόπουλος, Moukia (62΄λ.τ. Κόκκαλης), Χουρμούζος, . Ι. Ζαραφωνίτης.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟ
 
Με το σφύριγμα της λήξης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, απένειμε στον Πορτοχελιακό για την άνοδό του στη Δ΄Εθνική αναμνηστική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο αρχηγός του Ζαραφωνίτης.
Από πλευράς του Εθνικού, την πλακέτα απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. Άρης Σταθόπουλος (σ.σ. ο οποίος ξεκίνησε ως διοικητικός παράγοντας την δεκαετία του ΄70 απο τον Εθνικό Μελιγαλά) στον αρχηγό του Αλέκο Δέδε.

http://www.sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates