Social Icons

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2-0 ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ) ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΟΛΑΙΚΟΣ 4-1


Εκεί εκεί στην Δ Εθνική .Αυτό το σύνθημα έγινε σήμερα πραγματικότητα  και ο Πορτοχελιακός για πρώτη φορά στην 38χρονη πορεία του στο τοπικό πρωτάθλημα  θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας. Ο σημερινός αγώνας σημαδεύτηκε από την δυνατή βροχόπτωση του πρώτου ημιχρόνου. Είναι κρίμα αφού στο γήπεδο είχαν έρθει περίπου
200 θεατές τόσο από την περιοχή της Ερμιονίδας όσο και από την Τρίπολη. Μάλιστα χαριτολογώντας οι αναπληρωματικοί του πάγκου του Παναρκαδικού μας ανέφεραν ότι τον χειμώνα πού πέρασε τόσο βροχή δεν είχε στην περιοχή τους. 

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όμως στην τελική τους προσπάθεια ήταν άστοχοι. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε δύο φάσεις που καταγράψαμε  την πρώτη από πλευράς Πορτοχελιακού όταν ο Σταματέλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ΄η μπάλα έφτασε στον Ντάκο πού σούταρε λίγο έξω και από πλευράς Παναρκαδικού όταν σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πορτοχελιακού πετάχτηκε ο Λαγός και με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαπουνά.
Το σκορ άνοιξε στο 65 όταν ο Ι.Ε.Ζαραφωνίτης πού είχε μπει σαν αλλαγή βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή έκανε κάθετη μπαλιά στον Ιουλιάνοφ μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναρκαδικού ανοίγοντας το σκορ . Το 2-0 έγινε στο 80 από τον Σπ. Ζαραφωνίτη όταν με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψυχογιού και τον Πορτοχελιακό στην Δ Εθνική.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου από την Αθήνα ήταν άψογος.Μάλιστα για πρώτη φορά σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος είδαμε το διαιτητικό τρίο να χρησιμοποιεί ενδοσυνεννόηση με ασύρματα ακουστικά. Θεωρώ πώς είναι τιμή για αυτή την κατηγορία να διευθύνει ένας διαιτητής Super League ( είχε διαιτητεύσει φέτος Δόξα--Ολυμπιακός 0-1 Εργοτέλης -Δόξα 2-1 και Ατρόμητος Δόξα 2-0).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ: Σαπουνάς, Μπέκας, Σταματέλλος, Σλάβοφ, Ντάκος, Μούκια, Ζαραφωνίτης Γ., Ορλού (55' Ζαραφωνίτης Ι.Ε.), Χριστόπουλος, Ιουλιάνοφ, Ζαραφωνίτης Σπ. (88' Χουρμούζος)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Μέλλος, Κωστάκης, Βιρβίλης, Μπεντεβής, Κοσκολός, Λαγός, Πετρόπουλος, Τζιανής, Δήμος, Μπακογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates